Mrt

->> Sınavlar,  25 Mart Pazartesi tarihinde başlayıp 4 Nisan Perşembe günü bitecektir.

->> 9.sınıfların Türk Dili ve Edebiyatı ile Matematik dersi sınavları MEB tarafından alınan karar gereği Ülke geneli ortak sınav olarak yapılacaktır.

->> Telafi sinavlarina girecek olan ögrenciler mazeretleri ile ilgili belgelerini 5 iş günü icinde okul müdürlüğüne vermeleri gerekmektedir. Aksi takdirde telafi sinavlarina giremezler.

->> Telafi sinavlari ders ögretmenleri tarafindan planlanip yapilacaktir. Ders öğretmeninizle iletişime geçiniz.

5 Şubat İtibariyle Uygulanacak Olan Sınıf Ders Programları Belli Oldu.

Ağu

Okulumuzun Öğrenci Servis Taşımacılığı ÖZBEYAZ Turizm Tarafından Yapılmaktadır.

İletişim :0542 453 59 31

Ağu

Esenyurt kıraç Anadolu Lisesine İŞKUR Kapsamında Çalışacak bay/bayan Kat Görevlisi Alınacaktır. İletisim ve Detayli Bilgi İçin 05064931217 Bu Numarayı Arayabilirsiniz.