Kas

Seminer bilgileri aşağıdaki görselde paylaşılmıştır.

Kas

Emeği Geçen Öğretmen ve Öğrencilerimize Teşekkür Ederiz.

Kas

• 10 Kasım, Atatürk'ü Anma Günü, Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin simgesidir. Büyük önderi minnetle anıyor, onun izinde yürümeye devam ediyoruz.
  • Esenyurt Kıraç Anadolu Lisesi

Kas

2023 YKS'ye göre bir üniversiteye yerleşmiş olup liseden sorumluluk dersleri sebebiyle mezun olamayan beklemeli öğrenciler için 27 Kasım 2023 tarihinde ek sorumluluk sınavı yapılacaktır.

Sınava girebilmek için 23 Kasım 2023 tarihine kadar Md Yrd Hüseyin Akay'a dilekçe vermeniz, üniversiteye yerleşmiş ve geçici kaydınızı yaptırmış olduğunuzu belgelendirmeniz gerekmektedir.

Kas

Okulumuz 12. Sınıf Öğrencisi Medine Öztürk Vefat Etmiştir. Merhumeye Allahtan Rahmet, Kederli Ailesine Başsağlığı Diliyoruz.

Esenyurt Kıraç Anadolu Lisesi

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 100. Yılı Okulumuzda Coşkuyla Kutlandı.

Emeği Geçen Öğretmen ve Öğrencilerimize Teşekkür Ederiz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kutlu Olsun.

100. Yıl Videomuza Ulaşmak İçin TIKLAYINIZ.

#EsenyurtEğitimleDaimaİleriye

@tcmeb @Yusuf_Tekin

@istanbulilmem @MucahitYentur

@CobanogluF @esenyurtmem

@TayfurOzyolcu

Ekm

2023-2024 Okul Aile Birliği Olağan Genel Kurulumuz Velilerimizin Yoğun Katılımı İle Gerçekleşti. Yeni Yönetim ve Denetim Kurulumuz Seçildi.

Ekm

Okulumuzda "Çocuklarımız İlk Yardımda Daha Güvende" Projesi Kapsamında 2 Ders Saat Süre İle İlk Yardım Semineri Verilmiştir.

Toplantı Tarihi/Saati: 23/10/2023 Pazartesi Saat:14.00

Toplantı Yeri: Esenyurt Kıraç Anadolu Lisesi - Konferans Salonu

Toplantı ile ilgili ayrıntılar ve gündem maddeleri aşağıdaki görselde paylaşılmıştır.

Ekm

Okulumuzda Deprem Farkındalığı Oluşturmak Amacı İle ÇÖK-KAPAN-TUTUN Deprem Tatbikatı Yapıldı.

Ekm

11 ve 12. Sınıf Öğrencilerimize Yönelik Deneme Sınavı Yapıldı.

Ekm

Okulumuzda 6 Ekim İstanbul'un Kurtuluşu Panosu Düzenlendi. Emeği Geçen Öğretmen ve Öğrencilerimize Teşekkür Ederiz.

Ekm

Okulumuz Rehberlik Servisi tarafından 9. sınıf öğrencilerine yönelik uyum seminerleri yapılmış olup okul ve çevre hakkında bilgilendirmeler yapılmıştır. Öğrencilerin yeni başladıkları eğitim ortamına uyum sağlayabilmesi için tanışma etkinliği gerçekleştirilmiştir. Ortaöğretim kurumları yönetmeliğinde yapılan değişiklikler hakkında bilgilendirme yapılarak öğrencilere rehberlik servisi tanıtılmıştır.

Kıymetli Velilerimiz ve Sevgili Öğrencilerimiz.

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 9. 10. 11. Ve 12. Sınıflar için hazır bulunuşluk sınavı yapılacaktır. Sınav EBA üzerinden olacaktır. Tüm öğrencilerimiz bu sınavlara girmek zorundadırlar. Giremeyen öğrenciler için ise sınav yüz yüze okulumuzda dersin öğretmeni tarafından uygulanacaktır.