May

Çocukların yeme ve beslenme davranışlarında,sağlıklı beslenmesinde ebeveynlerin etkisi büyük bir yere sahiptir. Bu nedenle sağlıklı beslenmede ebeveynleri bilgilendirmek amacıyla, okulumuzda  uygulanan sosyal sorumluluk programı kapsamında biyoloji öğretmenimiz Nesrin Oğuz tarafından velilerimize “Sağlık ve Sağlıklı Beslenme: Sağlık ve Sağlıklı Beslenmede Ebeveyn Adımları” konusunda seminer yapıldı. Katılım gösteren velilerimize teşekkür ederiz.

May

Bugün, heyecanla beklenen "Angels Voice" İngilizce karaoke yarışmasının finalini gerçekleştirdik. Öğrencilerimiz, sahnede muhteşem performanslar sergiledi ve izleyicileri büyüledi. Yarışma boyunca öğrenciler arasında dostluk ve dayanışma atmosferi hakimdi. Her bir katılımcı, kendine özgü bir tarz ve enerjiyle seyirciyi etkiledi. Finalde ortaya çıkan yetenekler, İngilizce öğrenme ve sahne deneyimi açısından değerli bir fırsat sunarken, aynı zamanda öğrenciler arasında birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdi. Ayrıca öğrencilerimizin dilin gücüne olan inançlarını pekiştirdik ve onlara İngilizce’yi sevdirerek dil öğrenme süreçlerine olumlu katkılar sağladık.

Bu unutulmaz deneyimde, etkinliğin başarılı geçmesini sağlayan sunucularımıza, jürimize ve desteklerini hiç esirgemeyen okul müdürümüze ve müdür yardımcılarına içtenlikle teşekkür ederiz.

May

Okulumuz öğrencilerinden Medine Kaya İstanbul Karate Şampiyonasında 1.

Zehra Kaya İstanbul Karate Şampiyonasında 2. olmuştur.

Rugeyye Otay Okul sporları Güreş Dalında 65 Kiloda Üçüncülük Derecesi Kazanmıştır.

Nis

Okulumuzda ABİDE Uygulaması Yapılacaktır.

@mebodsgm

@istanbulodm

Nis

Okulumuzda ilk kez düzenlenen "Angels Voice" İngilizce karaoke yarışması ön eleme aşaması muazzam bir ilgiyle karşılandı. Öğrenciler, inanılmaz bir enerji ve yetenekle sahneye çıkarak etkileyici performanslar sergilediler. Öğrenci topluluğumuz, bu yetenek dolu etkinlikle bir araya gelerek karaoke tutkunu gençleri coşkulu bir atmosferde destekledi. Bu başarılı etkinliğin gerçekleşmesinde emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Okulumuzda Coşkuyla Kutlandı.

Emeği Geçen Öğretmen ve Öğrencilerimize Teşekkür Ederiz.

Nis

Kişisel verilerin korunması konusundaki farkındalığı artırmak, veri koruma bilincini zihinlerimize yerleştirmek ve veri koruma kültürünün bireyler arasında yaygınlaşmasını sağlamak amacıyla okulumuzda Kişisel Verileri Koruma Günü hakkında çalışmalar yapılmıştır.

Nis

Okulumuzda, yabancı dilde karaoke yarışması için geri sayım başladı! 18 Nisan'da son başvuru günü, bu eğlenceli etkinliği kaçırmayın! Sahnede her yabancı dilde en sevdiğiniz şarkıyla parlayabilirsiniz. Siz de sesinizi duyurmak ve unutulmaz bir performans sergilemek için hazır mısınız? Başvurunuzu yapın ve yeteneklerinizi gösterme şansını kaçırmayın!

Mrt

Yıllık Planımıza Ulaşmak İçin TIKLAYINIZ.

Mrt

İSKİ Genel Müdürlüğü tarafından su kaynaklarının korunmasına dikkat çekmek ve öğrenciler arasında su kullanma bilinci konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla "Su Kullanma Bilinci Semineri" Verilmiştir.

Mrt

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferimizin 109.yılı okulumuz öğretmenleri ve öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Mrt

Vatan ve Kahramanlık Buluşmaları programı kapsamında İstanbul Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü Şehit Yakınları ve Gaziler Birimi Tarafından Okulumuzda Program Düzenlenmiştir.

Kıbrıs gazimiz ve Türkiye Muharip Gaziler Derneği Başkanı İsmail Kalaycıoğlu öğrencilerimiz ile anılarını paylaşarak anlamlı vakit geçirmişlerdir.

Kıbrış Savaşı'nda gösterdikleri cesaret ve fedekarlıkla tarihimize altın harflerle yazılan şehitlerimiz ve gazilerimiz, milletimizin onurunu ve bağımsızlığını en yüce şekilde temsil etmiştir.

Mrt

Milli Eğitim Bakanlığımız Çedes projesi kapsamında okulumuz Değerler Kulübü olarak Banu Akkul hocamız öncülüğünde sabır konusunu 10-B sınıfı ile çiçek tohumu ekimi yaparak gerçekleştirdik.

Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz Tübitak projeleri kapsamında Dil öğreniminde en etkili bulduğumuz yöntemi araştırıyoruz. Süreç içinde geri dönüşümü de gözeterek oylarınızı atık kağıtlarınızla kullanabilirsiniz.Bütün okullarımızdan katılımızı bekleriz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı’nın  Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Programı  okulumuz öğretmenleri ve öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Emekleri geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.